Sælg mere på nettet ehandel star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar rating( 42 anmeldelser )
5 5 42

Anmeldelser

Jeg kan anbefale bogen til alle der vil sælge mere på Nettet Lars LarsenI JYSK begyndte vi med salg på Nettet på JYSK.dk i 2010 – og det er planen, at vi vil udrulle netbutikker i flere af de lande, vi er repræsenteret i. Derfor var det spændende at læse bogen "Sælg mere på Nettet".

Jeg blev positivt overrasket over, hvor letlæst bogen er – også uden man behøver at være ekspert.

Der er flere eksempler i bogen, hvor et salg på Nettet sammenlignes med et salg i en ”rigtig” butik. Eksempelvis hvordan man sikrer, at kunderne kan finde varerne og hvordan man får lukket en handel af med succes. Her kunne en ”gammel købmand” som mig bare sidde og smile genkendende – så stor forskel er der heller ikke på, hvad der er vigtigt for et salg på Nettet og hvad der er vigtigt ude i den virkelige verden!

Der er mange praktiske eksempler i bogen på gode og mindre gode funktioner på kendte hjemmesider, så det hele ikke bare bliver ren teori. I slutningen af bogen er der desuden 187 punkter, man kan starte med at tage fat i på sin egen hjemmeside – igen meget konkret, hvilket jeg synes er en stor fordel.

Jeg kan anbefale alle, der overvejer at begynde at sælge på Nettet eller allerede er i gang, at læse bogen.
Lars LarsenKøbmand
Jysk A/S
E-handel har fået sin egen bibel: "Evangeliet om E-handel" Alfred JosefsenSælg mere på Nettet emmer af indsigt, udsyn og inspiration. Det hele er dokumenteret og pædagogisk fremstillet. Det er en klog bog for praktikere indenfor E-handel. Tilliden til bogens konklusioner og til bogens forfatter er tårnhøj.

Det er sjældent, at en bog er lige til at pakke ud og anvende. "Sælg mere på Nettet" indeholder løsninger, som skaber værdi og en bedre forretning.

Bogen vil i fremtiden kunne rykke på fordelingen mellem salg i butikker og salg på Nettet. E-handel har fået sin egen bibel.
Alfred Josefsen Tidligere Adm. Dir. i Irma, forfatter og ledelsesguru
Irma A/S
Jeg vidste kun en brøkdel af det jeg troede Thomas RosenstandDa jeg åbnede "Sælg mere på Nettet", var det med en fornemmelse af, at jeg nu skulle have serveret en masse om E-handel, jeg allerede vidste i forvejen. Jeg har trods alt levet med og af Nettet i mange år, så hvad nyt skulle jeg kunne lære?Jeg blev klogere - meget endda. Og det er til trods for, at jeg ved flere lejligheder har samarbejdet med Benjamin Gundgaard på forskellige
E-handelsprojekter. Jeg vidste kun en brøkdel af, hvad jeg troede,
jeg vidste om E-handel. 
Det herlige ved hele disciplinen med at sælge mere i sin Webbutik
er, at det er så enkelt - når man altså bare lige kan se lyset! Og det
er her, Benjamin Gundgaards bog om E-handel for alvor flytter
noget. Den giver nemlig læseren vejen til lyset, uden at der på nogen måde er noget religiøst i det.
"Sælg mere på Nettet" er fyldt med gode og særdeles godt beskrevne eksempler, der uden videre pjat kan overføres til ens egen E-handelsløsning. Og det er her, bogen for alvor kommer til sin ret: Du kan faktisk BRUGE den som et værktøj. At den så samtidig er en inspirationskilde til at få nye idéer til hjemmesiden - det er jo bare et ekstra plus.Du skal ikke sætte dig med "Sælg mere på Nettet", hvis du kun lige har et øjeblik. Bogen fanger nemlig, og inden du får set dig om, har du læst i en time. Og det bliver værre endnu, for du vil have hovedet fyldt med forbedringer, du bare MÅ i gang med lige her og nu. Du har ikke råd til, at dine konkurrenter læser og bruger denne bog, før dig.  Thomas Rosenstand SEO ekspert og forfatter
Concept Interest

Sorter efter:

Gennemsnitlig karakter (42 anmeldelser):star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar rating
  • 5 stjerner:(40)
  • 4 stjerner:(2)
  • 3 stjerner:(0)
  • 2 stjerner:(0)
  • 1 stjerner:(0)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Super godt skrevet bog med masser af guldtips
Af Søren Mortensen - Falck - 19. December 2011 "Jeg har længe været skrevet op til denne bog - faktisk begyndte jeg at følge Benjamin efter et podcast hos Rosenstand - og kort efter kom tilbuddet om at blive skrevet op til bogen. 

Efter hvad jeg havde hørt hos Rosenstand så var jeg ikke et sekund i tvivl om at bogen ville være alle pengene værd. Ganske rigtigt.. Den efterlader dig med en lyst til at løbe hen til keyboardet og komme i gang med at optimere din shop med det samme. Eksemplerne er lige til at bruge da de er taget fra den virkelige verden og de er nemme at forstå da de er skrevet i et sprog der på alle måder er lige til at læse. 

Benjamin kommer hele vejen rundt om det at have en webshop - det er ikke kun at få kunder i butikken - det er hvordan man behandler dem mens de er i shoppen og efter de har købt og gode råd om hvordan de får lyst til at komme tilbage. Der er så mange guldkorn i denne bog at der vil være arbejde for mig i lang tid endnu - og bogen vil være en fast del af min hverdag både som inspiration og som opslagsværk. Jeg kan kun give bogen de varmeste anbefalinger. Jeg har desværre ikke tid til at skrive mere ...shoppen og "Sælg mere på Nettet" kalder :-) ".
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alt hvad du behøver vide om E-handel i én bog
Af Nikolaj Bomann Mertz - Lomax - 2. January 2012 "Benjamins bog er online verdens svar på Den Store Danske Encyklopædi. Den er alt hvad du behøver at læse for at få den nyeste og bedste viden inden for e-handel

Jeg har læst rigtig mange gode bøger om e-handel, brugervenlighed m.v. og alle disse bøger indeholder hver især nogle gode råd, som har bidraget til en øget konverteringsrate. Benjamins bog er proppet til randen med den slags råd. ”Sælg mere på Nettet” er fyldt med gode råd, tips og tricks som er lige til at implementere og med gode cases som gør at man kan forholde sig til det. 

For dem som har en liste med bøger som er ”nice-to-read” og ”must-read”, så er dette helt sikkert et ”must-read”. Det er afgjort obligatorisk læsning for alle e-købmænd. 

Det er en investering som du får igen mange gange - resten af livet. ".
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sådan Benjamin.
Af Nicolai Kærgaard - SmartGuy - 2. January 2012 "Rigtig godt gået Benjamin, det er en fed bog, som du har skrevet. Den er lige akkurat så konkret og pragmatisk, som man ønsker, at alle bøger kunne være - kunne man dog bare få en ledelses-bog med samme "tre lette trin" og så er du i gang. ;O) 

Jeg gik igang kl. 23.00 en aften, hvor jeg burde være gået i seng - det blev ikke til megen søvn, er man først gået i gang, kan man ikke holde op igen. Til sidst er det jo også altid rart at læse, at man - trods alt - har gjort nogle ting rigtigt - det er bl.a. undertegnede som Benjamin arbejdede med omkring projekt SmartGirl.dk. Min bedste anbefaling herfra. Nicolai
".
Til top af siden
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suveræn bog med flere konkrete optimeringsforslag
Af Mogens Møller 5. January 2012 ""Sælg mere på Nettet" er en fremragende bog om, hvordan du hæver konverteringsraten i din webshop. 

Jeg arbejder selv med netop konverteringsoptimering til hverdag for flere store virksomheder og i mine egne webshops. På trods af min forholdsvis store erfaring og vidensniveau på området, var der masser af ny og værdifuld viden i bogen. Det som virkelig gør bogen suveræn, i mine øjne, er, at Benjamin i flere tilfælde viser eksempler på webshops, som fejler på specifikke områder f.eks. checkout flowet, og så viser han samtidig hans egne forslag til, hvordan det kan løses.

Det er altså ikke bare kritik og varm luft, men nogle meget konkrete forslag, som understøtter hans pointer - det er virkelig stærkt og meget lærerigt, da det typisk er nogle meget små ting, som gør hele forskellen. 

Bemærk i den sammenhæng, at det altså ikke er små skabelon-webshops med begrænsede udvidelsesmuligheder, som Benjamin tager udgangspunkt i. Nej, det er store webshops som Amazon, Asos, Ellos, Bilbasen, WhiteAway, Wupti mf. hvilket blot gør optimeringsforslagene endnu mere interessante. Alt i alt en rigtig god e-bog. Et MUST for alle online forretningsdrivende!
".
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Super god bog
Af Toke Terkelsen - Bakuri - 8. January 2012 "Selvom vi har arbejdet mange år med både søgeoptimering, landingsider og kundehenvendelser må vi sige denne bog er rigtig godt skrevet og der er mange nyttige informationer som vi har indarbejdet i hele vores organisation - super god bog...!".
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lavpraktisk og fantastisk
Af Hanne Østergård - Svanebutikken.dk - 22. January 2012 "Det er en fantastisk bog med masser af lavpraktisk viden og to-do opgaver. Det er opgaver og løsninger, som jeg selv kunne gennemføre.

Opgaverne kræver ikke en programmør. Selvom bogen ikke er læst færdig, så kan jeg allerede nu anbefale den til alle, som ønsker at optimere sin side og opsætning. Stor anbefaling herfra...
".
Til top af siden
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ny viden i ny form
Af Lise Bloch Thomsen - Magasin - 23. January 2012 "Hvor er det forfriskende, at en ekspert i E-handel og brugervenlighed tager sin egen medicin og lader dette gennemsyre hans nye bog "Sælg mere på Nettet". Bogen er så brugervenlig og meget let at tilgængelig, at alle niveauer af virksomheden kan være med.

"Sælg mere på Nettet" giver viden både til dem som har beskæftiget sig med salg på Nettet i mange år, og til dem som er nye i gamet. Dette synes jeg i sig selv er en stor styrke ved bogen.

Benjamin Gundgaard gennemgår og forklarer en imponerende mængde gennemtestede cases og "hands on" eksempler på E-handel, som han velvilligt deler ud af i bogen. Mange af eksemplerne kan implementeres direkte i ens egen webshop og dermed styrke salget her-og-nu! Det sætter vi (online) købmænd meget stor pris på.".
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Super læsning - i et sprog hvor alle kan være med
Af Morten Stærmose - skosnuden.dk - 29. January 2012 "Jeg læste bogen et par dage efter jeg købte den, godt jeg havde tid, for jeg kunne ikke ligge den fra mig! Alle godt og vel 340 sider er skrevet i et let forståeligt sprog og de er fyldt med guldkorn.

Jeg tog straks fat i mine samarbejdspartnere og fik rettet nogle at de optimeringer jeg blev anbefalet i bogen, som jeg ikke selv havde adgang til. Resten er jeg nu selv i gang med at optimere. Det virker allerede :-) Den er alle pengene værd. Morten - skosnuden.dk
".
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Advarsel: Stærk vanedannende fra første kapitel!!!
Af Steen Mathiassen - Shapeup.dk - 6. February 2012 "Man kunne da godt lige have advaret køberen af bogen om, at ens familie ikke kan komme i kontakt med én, når først man er gået i gang med at læse! Nej, spøg til side: Whauuu, hvor er det bare en helt igennem fantastisk bog du har skrevet. Jeg blev færdig i sidste uge og har allerede haft 2 møder med min programmør og grafiker, hvor vi fik klarlagt hvordan og hvornår de forskellige ændringer skulle implementeres. 

Det pudsige var, at inden man gik i gang med at læse bogen, så syntes jeg faktisk at min webshop var lækker, brugervenlig og toppen af poppen - men da den sidste side i bogen var læst, ja så var jeg da godt nok af en helt anden mening, vildt! Det mest fantastiske ved bogen er, at udover brugervenlig tekst, så bakkes det op af super illustrationer – det er simpelthen så nemt at arbejde ud fra! Så tak for en helt igennem fantastisk bog!
".
Til top af siden
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fantastisk brugervenlig bog
Af Henrik Ernst Hansen - Mindmill Denmark ApS - 6. February 2012 "Jeg har med stor fornøjelse læst bogen, og jeg synes den praktiske og detaljerede tilgang til brugervenlighed er suveræn! Man kan ikke undgå at lære en masse nyt og få en masse inspiration uanset hvor lang tid man har arbejdet med hjemmesider og webshops. 

Jeg kan anbefale denne bog til alle som interesser sig for emnet!
".

Luk Anmeld "Sælg mere på Nettet"
Hvor mange stjerner vil du give bogen?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
* Skal udfyldes
*
* Din e-mail benyttes kun, hvis jeg har spørgsmål til din anmeldelse. Den bliver naturligvis opbevaret sikkert og fortroligt.
Eks. www.ehandel.dk
*
*
  OK  
Bemærk
Jeg godkender din anmeldelse inden den vises på hjemmesiden og forbeholder mig retten til ikke at offentliggøre usagligt indhold. Hvis jeg ikke offentliggør din anmeldelse, vil du modtage en e-mail med begrundelse.