Sælg mere på nettet ehandel star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar rating( 42 anmeldelser )
5 5 42

Anmeldelser

Jeg kan anbefale bogen til alle der vil sælge mere på Nettet Lars LarsenI JYSK begyndte vi med salg på Nettet på JYSK.dk i 2010 – og det er planen, at vi vil udrulle netbutikker i flere af de lande, vi er repræsenteret i. Derfor var det spændende at læse bogen "Sælg mere på Nettet".

Jeg blev positivt overrasket over, hvor letlæst bogen er – også uden man behøver at være ekspert.

Der er flere eksempler i bogen, hvor et salg på Nettet sammenlignes med et salg i en ”rigtig” butik. Eksempelvis hvordan man sikrer, at kunderne kan finde varerne og hvordan man får lukket en handel af med succes. Her kunne en ”gammel købmand” som mig bare sidde og smile genkendende – så stor forskel er der heller ikke på, hvad der er vigtigt for et salg på Nettet og hvad der er vigtigt ude i den virkelige verden!

Der er mange praktiske eksempler i bogen på gode og mindre gode funktioner på kendte hjemmesider, så det hele ikke bare bliver ren teori. I slutningen af bogen er der desuden 187 punkter, man kan starte med at tage fat i på sin egen hjemmeside – igen meget konkret, hvilket jeg synes er en stor fordel.

Jeg kan anbefale alle, der overvejer at begynde at sælge på Nettet eller allerede er i gang, at læse bogen.
Lars LarsenKøbmand
Jysk A/S
E-handel har fået sin egen bibel: "Evangeliet om E-handel" Alfred JosefsenSælg mere på Nettet emmer af indsigt, udsyn og inspiration. Det hele er dokumenteret og pædagogisk fremstillet. Det er en klog bog for praktikere indenfor E-handel. Tilliden til bogens konklusioner og til bogens forfatter er tårnhøj.

Det er sjældent, at en bog er lige til at pakke ud og anvende. "Sælg mere på Nettet" indeholder løsninger, som skaber værdi og en bedre forretning.

Bogen vil i fremtiden kunne rykke på fordelingen mellem salg i butikker og salg på Nettet. E-handel har fået sin egen bibel.
Alfred Josefsen Tidligere Adm. Dir. i Irma, forfatter og ledelsesguru
Irma A/S
Jeg vidste kun en brøkdel af det jeg troede Thomas RosenstandDa jeg åbnede "Sælg mere på Nettet", var det med en fornemmelse af, at jeg nu skulle have serveret en masse om E-handel, jeg allerede vidste i forvejen. Jeg har trods alt levet med og af Nettet i mange år, så hvad nyt skulle jeg kunne lære?Jeg blev klogere - meget endda. Og det er til trods for, at jeg ved flere lejligheder har samarbejdet med Benjamin Gundgaard på forskellige
E-handelsprojekter. Jeg vidste kun en brøkdel af, hvad jeg troede,
jeg vidste om E-handel. 
Det herlige ved hele disciplinen med at sælge mere i sin Webbutik
er, at det er så enkelt - når man altså bare lige kan se lyset! Og det
er her, Benjamin Gundgaards bog om E-handel for alvor flytter
noget. Den giver nemlig læseren vejen til lyset, uden at der på nogen måde er noget religiøst i det.
"Sælg mere på Nettet" er fyldt med gode og særdeles godt beskrevne eksempler, der uden videre pjat kan overføres til ens egen E-handelsløsning. Og det er her, bogen for alvor kommer til sin ret: Du kan faktisk BRUGE den som et værktøj. At den så samtidig er en inspirationskilde til at få nye idéer til hjemmesiden - det er jo bare et ekstra plus.Du skal ikke sætte dig med "Sælg mere på Nettet", hvis du kun lige har et øjeblik. Bogen fanger nemlig, og inden du får set dig om, har du læst i en time. Og det bliver værre endnu, for du vil have hovedet fyldt med forbedringer, du bare MÅ i gang med lige her og nu. Du har ikke råd til, at dine konkurrenter læser og bruger denne bog, før dig.  Thomas Rosenstand SEO ekspert og forfatter
Concept Interest

Sorter efter:

Gennemsnitlig karakter (42 anmeldelser):star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar rating
  • 5 stjerner:(40)
  • 4 stjerner:(2)
  • 3 stjerner:(0)
  • 2 stjerner:(0)
  • 1 stjerner:(0)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Igang med det samme...
Af Lars Christiansen - Amager Blomster - 26. May 2012 "Dejligt befriende, at man kan påbegynde arbejdet med webshoppen i samme øjeblik bogen er modtaget - og se resultaterne dagen efter.

Modtag mine bedste anbefalinger. Lars Christiansen 
".
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Super god og let læselig kvalitets bog.
Af Emil Lykkeskov 28. May 2012 "Mange tak for en fantastisk bog. Du formår at forklare dit stof på en super let læselig måde. Er netop gåde i gang med at implementere nogle af dine råd, og det ser ud til at give en pæn økonomisk gevinst. 

Er yderst tilfreds med bogen og kan kun anbefale den til andre. 

5 Stjerner her fra.
".
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En Bok med mange viktige ideer
Af Jan Erik Hagen - Hagen Zoo Engros - 15. June 2012 "Vi kjøpte boken «Selg mere på nettet» da vi er i ferd med å flytte vår nettbutikk www.petworld.no over på en ny og større platform (åpner aug 2012) da vi er vokst ut av vår gamle og ønsket også og se hva vi hadde misset på den nye og kunne gjøre bedre. 

Det var mange gode tips som også et mindre firma kunne bruke i sin webshop for å gjøre handleprosessen bedre for kunden, uten å bruke en formue på kostbare konsulenter og løsninger. Vi her allerede implementert noen viktige funksjoner fra boken i vår nye butikk som vi helt klart vil ha god nytte av i økt salg og kundevennelighet.

Boken kan anbefales alle som er tilknyttet ehandel og har sitt arbeide med webshops, både større og mindre virksomheter. Husk, det er ikke mange ekstra salg man skal ha i sin webshop for å ha tjent inn bokens innkjøpspris. Og følger man noen av rådene her vil man garantert øke sitt salg betydelig ganske raskt.  
".
Til top af siden
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bogen til alle, der arbejder seriøst med e-Handel
Af Lasse Bunk - Betalap ApS - 26. June 2012 "
Jeg har med stor interesse læst Benjamin Gundgaards bog om e-handel, "Sælg mere på Nettet".

Det står klart, at Benjamin er en af de dygtigste e-handels-ekperter i Danmark.

Bogen giver en klar og præcis gennemgang af, hvordan man får sin webshop optimeret til at sælge mest muligt, og hvordan man får den gjort så brugervenlig som overhovedet muligt.

Jeg har efterhånden optimeret flere internetbutikker ud fra Benjamins erfaringer, og hans ekspertise slår aldrig fejl. Det er desuden en stor fornøjelse at arbejde sammen med ham, ikke mindst på grund af hans professionalisme og gode ideer.

Jeg har læst flere bøger om e-handel, herunder Jakob Nielsens "Designing Web Usability" og Steve Krugs "Don't Make Me Think". Benjamins bog går godt i tråd med disse, og bøgerne kan fint kombineres med hinanden.

Jeg vil anbefale bogen til alle, der arbejder seriøst med e-handel eller overvejer at gå i gang med dette.

".
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fokusér på dine kunder og tjen penge. Så enkelt er det.
Af Christina Mumm - SAXO.com - 11. July 2012 "Lyt til Benjamin, og lær hvad seriøs E-handel går ud på. Her er én af de mest troværdige, ligefremme, og brugbare bøger om E-handel jeg længe har læst. 

Benjamin har et udtryk som hedder Jumping the buttons - hvor du hjælper kunden sikkert igennem købeflowet. For os, der arbejder med E-handel, er Benjamins bog på samme måde en sikker støtte, der hjælper os med at holde fokus på det rigtige. Det er også befriende endelig at møde én, som tør vise tydelige eksempler på hvor der laves fejl, og som er fortaler for at bygge en webshop på konkret viden om kunderne og målrettet handling, i stedet for luftige antagelser og en ubegrundet higen efter teknologi for teknologiens skyld. 

Forhåbentlig er 'Sælg mere på Nettet' kun den første bog i rækken af mange flere fra Benjamins hånd!
".
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fremragende, konkret bog om e-handel
Af Benedicte Due - DSB IT - 9. August 2012 "Selvom jeg har samarbejdet med Benjamin om flere brugertests i DSB og Rejseplanen, så har jeg lært meget nyt ved at læse bogen! 

Den er fyldt med konkrete anbefalinger baseret på erfaringer, hvilket gør den særdeles troværdig. Benjamin har for DSB udarbejdet prototyper, og sammen har vi brugertestet dem - og tilpasset prototypen efter stort set hver brugertest indtil brugerne klarede deres opgaver uden problemer. 

Det er en dybt fascinerende proces, hvor man hver gang lærer meget om brugerne og deres måde at handle på. Jeg kan genkende mange af anbefalingerne og kan kun bekræfte, at de virker ;-)
".
Til top af siden
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fantastisk bog om ehandel med hands-on optimeringstips
Af Brian Serup - Searcus Danmark - 13. August 2012 "En suveræn og let-læselig e-bog om salg på nettet samt konverteringsoptimering med konkrete eksempler fra både danske og internationale websites. 

Benjamin Gundgaards bog gennemgår en række centrale elementer på enhver webshop så som navigation, produktpræsentation, søgning samt købsflowsoptimering og kommer med præcise råd til forbedringer.

Bogen slutter af med en tjekliste med 187 punkter, så man hurtigt selv kan analysere og optimere enhver webshop - og begynde at sælge mere på nettet! 
".
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Super bog fuld med guldkorn
Af Anders Hansen - CoverMe.dk - 1. November 2012 "Efter vi vi fik fingrene i "Sælg mere på nettet" har vi efterhånden redesignet samtlige af alle vores sider med gode resultater. 

Bogen er velskrevet og meget simpelt bygget op så den er hurtig at gå til og nem at bruge. Kan varmt anbefales!
".
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Den virker!!
Af Anders Clasen - SaniNetto.dk - 6. March 2013 "Personligt har jeg læst bogen igennem 3 gange fra start til slut. Lige spændende hver gang, og ikke mindst letlæselig. Da vi startede med redesign af vores side sidste år, var det med mange subjektive holdninger. Det resulterede i et godt resultat, men ikke godt nok! 

Vi blev enige om at investere i ”Sælg mere på Nettet” og derfra gik det kun én vej. I dag har vi netop lanceret det nye design og det var ikke blevet til, uden hjælp fra Benjamins bog. 

NU TIL DET VIGTIGSTE... 

Vores konverteringsrate er steget til det højeste vi nogensinde har oplevet i firmaet. Nå ja, så koster bogen i øvrigt forsvindende lidt, hvilket helt klart er værd at tage med. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til alle der måtte interessere sig for e-handel.
".
Til top af siden
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gennemarbejdet bog
Af Tobias Bay-Petersen - Kabelmix ApS - 15. August 2013 "Jeg har efterhånden læst en del e-bøger om SEO, SEM, konverteringsoptimering og lignende. 'Sælg mere på nettet' er absolut den mest gennemarbejdede bog jeg har haft fingrene i. 

Egentlig havde jeg lidt den arrogante holdning, at jeg ikke kunne lære noget nyt, men da prisen ikke var vild høj, skulle det da have en chance - og det må siges, at min arrogante holdning er gjort til skamme, jeg har lært en MASSE nyt. Vi skal meget snart have lavet et helt nyt design på Kabelmix.dk, og 'Sælg mere på nettet' har indtil videre haft en ufattelig værdi for designprocessen, der er tænkt over en masse ting som jeg ikke tidligere ville have skænket en tanke. 

Kommer der flere bøger i rækken, så er der en sikker køber i mig.
".

Luk Anmeld "Sælg mere på Nettet"
Hvor mange stjerner vil du give bogen?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
* Skal udfyldes
*
* Din e-mail benyttes kun, hvis jeg har spørgsmål til din anmeldelse. Den bliver naturligvis opbevaret sikkert og fortroligt.
Eks. www.ehandel.dk
*
*
  OK  
Bemærk
Jeg godkender din anmeldelse inden den vises på hjemmesiden og forbeholder mig retten til ikke at offentliggøre usagligt indhold. Hvis jeg ikke offentliggør din anmeldelse, vil du modtage en e-mail med begrundelse.