Sælg mere på nettet ehandel star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar rating( 42 anmeldelser )
5 5 42

Om Benjamin Gundgaard

Benjamin Gundgaard er ekspert i E-handel, foredragsholder og forfatter. Han har hjulpet sine kunder til at sælge for 15 - 300% mere på Nettet. 

Se hans business cases.  

benjamin.gundgaard.ehandel

    Benjamin Gundgaard er stifter og
    indehaver af CustomerSense, der
    hjælper virksomheder med at sælge
    mere på Nettet. Udover at bygge og
    optimere E-handelsløsninger, så er
    han også en anerkendt
    foredragsholder og underviser i 
    E-handel. Han har hjulpet sine    
    kunder til at øge deres omsætning
    med 1 milliard DKK

    Ekspert i E-handel
    Benjamin Gundgaard har arbejdet 

professionelt med E-handel i 12 år. I 2004 stiftede han CustomerSense, da han ønskede at etablere en uafhængig rådgivningsvirksomhed, der udelukkende beskæftiger sig med E-handel.

Markante forretningsresultater
Han har hjulpet en omfattende række af Skandinaviens og Europas største 
E-handelsvirksomheder med at øge deres omsætning mellem 15 - 300% (eksempelvis Star Tour, DSB, GE Money Bank, Europæiske Rejseforsikring, Scandlines, mv.). Dette har gjort, at Benjamin Gundgaard i dag er en af de personer i Skandinavien, der har bygget og optimeret flest e-handelsløsninger.

Kom med bagom scenen
Benjamin Gundgaards hverdag består i, at få hans kunders forretningsmål, brugervenlighed, design, teknologi og logistik til at gå op i en højere enhed. Som du sikkert ved fra din egen hverdag, kan dette til tider være en udfordrende opgave, da designere taler ét sprog, udviklere et andet og direktører et helt tredje.

Da Benjamin Gundgaard grundlagde CustomerSense, udarbejdede han derfor en proces, der har kunden i centrum hele vejen igennem alle de faser det kræver, at bygge og optimere en E-handelsløsning. Denne proces er bygget op omkring kundens købeoplevelse, baseret på kundens præcise ønsker, krav og behov. Processen har hidtil været forbeholdt for de kunder som Benjamin Gundgaard har rådgivet.

I "Sælg mere på Nettet" kommer du dog med bagom scenen og får en detaljeret indsigt i, hvordan du kan løfte omsætningen på din hjemmeside, ved at arbejde målbevidst med din kunde i centrum.

Weblog om E-handel
Du kan også følge med i Benjamin Gundgaards weblog, hvor han blogger om E-handel.

Kunder Benjamin Gundgaard har rådgivet

Nedenfor er et udvalg af de kunder Benjamin Gundgaard har rådgivet. Hovedparten af disse indgår som cases i bogen:

Forretningsresultater han har opnået

Benjamin Gundgaard har hjulpet sine kunder med at øge deres omsætning med 15 – 300%. Nedenfor er et udvalg af nogle af de forretningsresultater han har opnået:

arrow Læs første kapitel af bogen nu (gratis)