Sælg mere på nettet ehandel star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar rating( 42 anmeldelser )
5 5 42

I dette interview i Børsen beskriver Benjamin Gundgaard, hvordan han har hjulpet sine kunder til at øge deres omsætning med over 1. milliard DKK. I "Sælg mere på Nettet" lærer du, hvordan du selv kan maksimere salget i din Netbutik. 

Ny dansk e-handelsbibel
Siden udgivelsen 1. december 2011, har ”Sælg mere på Nettet” hurtigt udviklet sig til at blive den bog seriøse e-handlere som minimum bør eje. Bogen har fået topkarakterer for dens omfattende indhold af konkrete og visuelt beskrevne anvisninger til, hvordan du selv løfter omsætningen på din hjemmeside.

Bogen har overrasket alle
Alle der har læst bogen er blevet overrasket over, præcist hvor meget de kan optimere deres e-handelsløsning. Selv de mest professionelle e-handelsdrivende har måtte anerkende, at de langt fra vidste så meget om e-handel som de troede, inden de læste ”Sælg mere på Nettet”.

60-dages tilfredshedsgaranti
Derfor kan du som noget helt særligt indenfor fagbøger købe bogen med en 60-dages tilfredshedsgaranti. Hvis du har købt bogen og ikke synes, at den rent fagligt lever op til dine forventninger, så får du dine penge retur.

Presse

Benjamin Gundgaard i Børsen
Udskriv Luk
Artikel Børesen Benjamin Gundgaard