Sælg mere på nettet ehandel star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar rating( 42 anmeldelser )
5 5 42

Pris

Benjamin Gundgaard har hjulpet sine kunder til at øge deres omsætning med over 1 milliard DKK. I "Sælg mere på Nettet" lærer du trin-for-trin, hvordan du selv på samme måde kan optimere din egen webshop. 

>> Læs første kapitel (gratis)

Køb til én eller flere personer

Antal:
Pris pr. stk.
Pris i alt.
Pris i alt. (inkl. moms)
Spar i kr.
Spar %
1.495 DKK
1.495 DKK
1.869 DKK
-
-
1.195 DKK
2.390 DKK
2.988 DKK
600 DKK
20.07%
895 DKK
2.685 DKK
3.356 DKK
1.800 DKK
40.13%

Hvorfor koster bogen 1.495 kr. (ex. moms)?
Det er svært at prisfastsætte en bog der indeholder viden baseret på over 12 år (mange tusind timers) målrettet arbejde. Nedenfor er dog en forklaring af prisfastsættelsen. 

Det er en fagbog
Sælg mere på Nettet” er ikke en skønlitterær bog, skrevet for underholdningens skyld. Det er derimod en fagbog, der hjælper dig til at omsætte mere på Nettet. Derfor er bogen ikke en omkostning, men en investering i din hjemmesides fremtid. Hvis du implementerer de tips, råd og arbejder baseret på de metoder bogen beskriver, så kommer du til at tjene bogen hjem igen mange gange.

Koster det samme som én konsulenttime
Hvis du skulle betale Benjamin Gundgaard for at optimere din hjemmeside, så koster han 1.500 kr. (ex. moms) i timen - det samme som bogens pris. Ved at købe ”Sælg mere på Nettet”, får du adgang til viden om E-handel der vil koste dig mange hundrede tusinde kr. i konsulentbistand.

Bogen er billig
Hvis du køber en rapport om E-handel hos et analyseinstitut (eks. www.forrester.com), så koster den mellem 5.000 – 10.000 kr. En rapport fra et analyseinstitut hjælper dig ikke med at tjene flere penge. Den beskriver udelukkende, hvordan et marked ser ud, hvilket tendenser der er, etc. ”Sælg mere på Nettet” hjælper dig derimod trin-for-trin til, at tjene flere penge ved at sælge mere på din hjemmeside. Derfor er det en god investering, der faktisk er billig, når du sammenligner med, hvad rapporter, mv. ellers koster.

Det har kostet 1 mio. DKK at skrive bogen 
Det er ikke billigt at udgive en e-bog, hvis den skal være professionelt designet og gennemarbejdet - og det er "Sælg mere på Nettet". Designer, udvikler og tekstforfatter har beløbet sig til 230.000 DKK (ex. moms). Hertil kommer den tid det har taget at skrive bogen, hvilket udgør ca. 500 timer i "tabt omsætning". Med en timepris på 1.500 kr., beløber dette sig til i alt ca. 1 mio. DKK i omkostninger og tabt omsætning. Læs evt. mere om dette her

Læs første kapitel gratis
Hvis du er i tvivl om bogen er pengene værd, så kan du læse første kapitel gratis.